Βραδιά του Ερευνητή στο Ινστιτούτο Φυσικής Πλάσματος και Λέιζερ

September 20, 2019

Εκδηλώσεις για τη "Βραδιά του Ερευνητή" θα πραγματοποιηθούν στο Ρέθυμνο, στο Ινστιτούτο Φυσικής Πλάσματος και Laser, IPPL, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Βραδιά Ερευνητή (http://www.researchersnight.gr/)

 

Η «Βραδιά του Ερευνητή» είναι μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας. Κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη διοργανώνονται οι εκδηλώσεις «Βραδιά του Ερευνητή» σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα αναλαμβάνει ανελλιπώς τη διοργάνωση εκδηλώσεων από την έναρξη του θεσμού το 2005. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, να λάβουν μέρος σε πειράματα, να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με ερευνητές και να διασκεδάσουν με μουσική και άλλα ψυχαγωγικά δρώμενα. Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ξεκινούν το απόγευμα και περιλαμβάνουν δράσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Στο Ρέθυμνο η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Ινστιτούτο Φυσικής Πλάσματος και Laser του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στα Τρία Μοναστήρια από τις 17:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πέραν από τις εκλαϊκευμένες παρουσιάσεις και τα πειράματα στα οποία μπορεί να λάβει μέρος το κοινό, θα υπάρχει και Μουσική εκδήλωση καθώς και σχετικό μπουφέ. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με Μουσική ένα από τα ποιοτικότερα, σε Πανελλήνιο Επίπεδο, Μουσικά συγκροτήματα οι Vamos Ensemble και Ιωάννα Φόρτη.

 

Παρακάτω κάντε κλικ για να δείτε την ατζέντα της βραδιάς και την αφίσα της εκδήλωσης

Ατζέντα

Poster

Αφίσα βραδιάς ερευνητή

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square